ÖRKÉNY SZÍNHÁZ
Online jegy vásárlás

Nyári szünet

pénztárnyitás:

augusztus 21.

Örkény kert:

szeptember 7.

Online jegyrendszerünkön keresztül Ön mobiltelefonja segítségével kényelmesen vásárolhat színház-és rendezvényjegyeket. A Mobil Vásárlást a T-Mobile valamint a Telenor Magyarország Zrt. ügyfelei (számlás és kártyás előfizetők) vehetik igénybe. A Mobil Vásárlás keretében történő vásárlások összeghatárai egy vásárlási tranzakcióra vonatkozóan:

Telenor Magyarország Zrt.
- minimális bruttó ár: 500 Ft
- maximális bruttó ár: 7 500 Ft

T-Mobile
- minimális bruttó ár: 500 Ft
- maximális bruttó ár: 30 000 Ft

Figyelem! Technikai okokból kifolyólag az egy tranzakcióra vonatkozó kosártartalom maximálisan 5 jegy lehet!

Válassza ki a Mobil Vásárlás lehetőséget, majd kattintson a Fizetés gombra. A megjelenő adatmező ablakban adja meg nevét, címét, e-mail címét és mobil telefonszámát!
Ezután a weboldal egy ellenőrző - úgynevezett Captcha - kódot fog kérni. Ezt billentyűzze be, majd ismét kattintson a Fizetés gombra! Ezzel a tranzakció elindul, erről a weboldalon is megjelenik egy tájékoztatás.
A megadott telefonszámra SMS értesítést fog kapni, melyben tájékozódhat a belépőjegy(ek) ellenértékéről, illetve a kiegyenlítésre felhasználható fizetési módokról. Erősítse meg a vásárlást egy tetszőleges (pl.: igen, OK) válasz SMS elküldésével!
A fizetés jóváhagyására 3 perc áll rendelkezésre. Az időintervallum túllépése esetén sikertelennek minősül a tranzakció, melyről SMS-ben értesítjük.
Sikeres tranzakció esetén egy vásárlást visszaigazoló SMS értesítést kap a 8-100-410-es számról, melyben a belépőjegyek ellenértéke, a jegyek darabszáma illetve utalványos jegyvásárlás esetén a jegy átvételi kódja szerepel. A kinyomtatható elektronikus jegyek (vonalkódos PDF jegyek) esetén jegyátvételi kód helyett a jegyek kinyomtatására figyelmeztető szöveg szerepel pl. "Kérjük, nyomtassa ki e-jegyeit!".

A Mobil Vásárlással megvásárolt utalványos jegyeket közvetlenül az előadás előtt a pénztárban veheti fel. Az átvétel az e-mail-ben megküldött és kinyomtatott visszaigazolás felmutatásával, illetve a Mobil Vásárlási rendszer által kiküldött visszaigazoló SMS-ben lévő jegyátvételi kód felmutatásával történik.

A szolgáltatás díja:
A szolgáltatás a Mobil Vásárlás feltételei szerint vehető igénybe. A T-Mobile / Telenor Magyarország Zrt. általános előfizetéssel rendelkező ügyfelei a mindenkori díjszabásban rögzített Mobil Vásárlási keretük vagy Univerzális Egyenlegük terhére, míg a Dominós és Mix díjcsomaggal rendelkező ügyfelek előzetes egyenlegfeltöltést – bankautomatánál, internet- és telebankon, valamint a T Pontokban – követően Univerzális Egyenlegük terhére vehetik igénybe a szolgáltatást. Az egyenlegfeltöltés részletei: www.t-mobile.hu, illetve 1430.
A szolgáltatás eseménydíjas, a jegy díja mellett egyéb díjak (pl. kezelési költség, tranzakciós díj) is kiszámlázásra kerülhetnek.
A Telenor Magyarország Zrt. és a T-Mobile minden egyes megvásárolt jegy után - a jegy értékétől függetlenül- bruttó 65 Ft tranzakciós díjat számláz ki az Ügyfeleknek. A további díjtételeket (pl. SMS) a mindenkori Telenor Magyarország Zrt. és T-Mobile Díjszabások tartalmazzák.
Számlaigénylés mobilfizetés esetén: Mobilszolgáltatója állítja ki a számlát.