ÖRKÉNY SZÍNHÁZ
Online jegy vásárlás

’K Ö N Y Ö R G Ö K,   M E N J Ü N K   O D A!’


3nover3 900


Csehov Három nővér című színdarabjának hősei úgy érzik, hogy az életük minden problémája megoldódna, ha vidéki házukból Moszkvába, a szülővárosukba költözhetnének.

Irina „Moszkvát látja álmában minden éjjel”, mert „nincs Moszkvánál jobb a világon”, Másának „Moszkvában mindegy lenne, milyen az idő…” Andrej, a fivérük pedig így ábrándozik: „Ülsz Moszkvában valamelyik nagy étteremben, nem ismersz senkit és téged sem ismernek, és mégsem érzed magad idegennek.” (Stuber Andrea fordítása)

El tudsz képzelni egy olyan várost, amely garantálja a boldogságot?

RAJZOLJ EGY TÖKÉLETES VÁROST!

  • A rajz (festmény, montázs, … ) lehet térkép, alaprajz, hangulatkép, utcarészlet, metszet vagy bármi, ami érzékelteti, mitől lesz tökéletes egy város.
  • Ha ismered (olvastad, színházban láttad) a Három nővér-t, akkor ábrázold magát Moszkvát – úgy, ahogy a testvérek képzeletében élhet!
  • Műleírást, magyarázatot mellékelni lehet, de nem kötelező.
 

Küldd el nekünk a képet! A legjobb műveket kitesszük honlapunkra, facebook oldalunkra, alkotóikat és tanárukat pedig meghívjuk az ifjúsági program egy-egy eseményére, és kisebb színházi ajándékokkal lepjük meg. A pályázat nyertesét meghívjuk a színházba, hogy működésében ismerkedhessen meg egy általa kiválasztott színházi szakmával, és beszélgethessen e szakma művelőjével.

Kérjük, hogy a műved mellett tüntesd fel a nevedet, e-mail címedet, a tanárod nevét és az ő elérhetőségét is! Az is megfelelő, ha a tanárod küldi el nekünk a pályázatot.

Az előző pályázatok díjazott művei honlapunkon megtekinthetők:

http://orkenyszinhaz.hu/7-magyar/sajto/906-iszap

A levél tárgya: 2017 – ŐSZI ISZAP

Beküldési cím: iszap@orkenyszinhaz.hu

Beküldési határidő: 2017. november 6.