Örkény stream

Nézőtér az egész világ

Az Örkény Színház a 2020/2021-es évadban megkezdte előadásai rendszeres streamelését. A társulatunk iránti érdeklődés messze túlmutat a főváros földrajzi határain. Ezért is folytatjuk.

Előadásainkat több kamerával közvetítjük. A képi és hangbeli megvalósítás minden esetben az adott előadás világához kapcsolódik: van előadásunk, ahol számos eredeti képkivágás, a színház világában szokatlan kamerapozíciók, a játszó színészen elhelyezett testkamerák, valamint effektek és bejátszások kompozíciói ígérnek rétegzett nézői élményt, és van olyan streamelt előadásunk is, amely ismertebb technikákra épül, de minden esetben arra törekszünk, hogy streamelt előadásainkkal túllépjünk a színházi közvetítések megszokott keretein. A streamelt előadások többnyire élő közvetítések lesznek, megőrizve a színházélmény jelenidejűségét.

HONNAN LEHET ELÉRNI A SZOLGÁLTATÁST?

Az Örkény Színház stream-szolgáltatása belföldről és külföldről egyaránt elérhető. Megfelelő sávszélesség mellett okostelefonon, okostévén, asztali és táblagépen egyaránt nézhetőek az előadások. Nyomtatott havi műsorunkban és honlapunkon is jelezzük azokat az előadásokat, amelyek streamen is elérhetők.

MENNYIBE KERÜL?

Egy olcsóbb színházjegy áráért lehet megnézni a streamelt előadásokat: áruk egységesen 3800 forint. Kínálunk páros, illetve családi jegyet is – ezek 5000 illetve 7000 forintért elérhetők, váltható támogató jegy is 10 000 forintért, amelyek ugyanúgy 1 linket tartalmaznak. Az előadások közvetítését csak személyes, otthoni használatra engedélyezzük. Minden jegyvásárló egyedi linket kap, ami nem osztható meg: egyszerre csak egy eszközről nézhető az előadás. Nyilvános közvetítésre a jegyvásárlás nem biztosít jogot.