Novemberi elmaradó előadásaink

Kedves Nézőink!

Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy betegség miatt a november 05-i SECONDHAND és a november 09-i TARTUFFE című előadások elmaradnak, a november 06-i KERTÉSZ UTCAI SHAXPEARE-MOSÓ előadásunkat pedig új időpontban pótoljuk.

A november 05-i SECONDHAND és a november 09-i TARTUFFE előadásokra megváltott jegyekről:
Az online, bankkártyával vásárolt jegyek árának visszatérítését az Interticket Kft. intézi, ezekkel a jegyekkel további teendőjük nincsen!
A személyesen, valamint az online, de SZÉP-kártyával vásárolt jegyeket 2021. november 17. 18 óráig tudják visszaváltani színházunk közönségszervezésén, valamint visszaváltási szándékukat jelezhetik online is, melynek menetéről alább olvashatnak.

A november 06-i KERTÉSZ UTCAI SHAXPEARE-MOSÓ előadásra megváltott jegyekről:
Az előadást 2022. január 02-án 19 órakor pótoljuk, melyre a jegyek automatikusan érvényesek. Azon Nézőinknek, akiknek a január 02-i időpont megfelelő, további teendőjük nincsen, kérjük, jöjjenek az új időpontban.
Akiknek a pótidőpont nem megfelelő, jegyeiket személyesen és online is visszaválthatják legkésőbb 2021. november 17. 18 óráig az alábbiak szerint:

A személyes és online visszaváltás menetéről:
Személyes jegyvisszaváltásra közönségszervezésünkön van lehetőség hétköznapokon 10 óra és 18 óra között, online visszaváltásra pedig az alábbiak szerint van lehetőség:
Kérjük, küldjék el a jegy@orkenyszinhaz.hu e-mail címre az alábbiakat: 

  • a megvásárolt jegyeket csatolmányként 
  • a bankszámlaszámot és a számlatulajdonos nevét

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönve:
közönségszervezés