Már kaphatók decemberi stream-jegyeink

Kedves Nézőink!

Decemberben tizenkét produkciónkat láthatják streamelve melyek között legújabb bemutatóink (Andromakhé, Kiváló dolgozók, Zűrzavar 2045, '84) és régebbi népszerű előadásaink (A lélek legszebb éjszakája, Édes Anna, Azt meséld el, Pista!, A hattyú, Anyám tyúkja 1. és 2., Diggerdrájver, Csoda és Kósza) is helyet kaptak.

A nézők igényeit figyelembe véve decemberben az esti streamelt előadások a megszokott 7 óra helyett 8-kor kezdődnek, így esti elfoglaltságaik végeztével a kisgyerekes szülők is követhetik azokat. Ez alól kivétel a Csoda és Kósza, melyre este 7-kor és délután 3-kor várjuk nézőinket.

Az eddig tapasztalt nagy érdeklődésre való tekintettel decemberi streamelt előadásainkra 600 jegyet értékesítünk belföldre.

Az évet egy rendhagyó szilveszteri műsorral zárjuk, melyben tárulatunk tagjai pályájuk emlékezetes pillanatairól mesélnek. A különleges alkalomra való tekintettel szilveszteri műsorunkra 3500 jegyet teszünk elérhetővé belföldre és külföldre egyaránt.

Fontos újdonság, hogy mostantól az eszinhaz.hu felületén nemcsak jegyvásárlásra, de stream-jegyek ajándékozására is van már lehetőség, így idén is kerülhet színházjegy a fa alá!  

Az előadások listája és a jegyvásárlás IDE KATTINTVA érhető el.

2020.11.20. 17:57