KARÁCSONYI TÁSKAGYŰJTÉS

KARÁCSONYI TÁSKAGYŰJTÉS
a STEREO AKT, a Menhely Alapítvány és az Örkény István Színház szervezésében
Gyakran eszünkbe sem jut, milyen jelentősége van a táskáknak az életünkben. Utazunk, költözünk, iskolába és dolgozni járunk a segítségükkel. Ez a hajléktalan emberekre is ugyanúgy igaz.
Karácsonyi akciónk keretében a Fedél Nélkül utcalap terjesztőinek és szerzőinek szeretnénk minél több olyan hátizsákot gyűjteni, amelyek munkájukat segíthetik.
Miért is hasznos és elengedhetetlen számukra egy-egy ilyen hátizsák? Fontos, hogy sok, akár 100 újság is náluk van egyszerre, amelyek nem gyűrődhetnek össze, szépen el kell férjenek. Egy megfelelő hátizsákból a terjesztők kényelmesebben tudnak dolgozni, hiszen szabad a két kezük a lapterjesztéshez, a hátukon pedig könnyebb a teher egész napra, hiszen sokan le sem merik tenni az értékeiket a munkahelyükön - az utcán.
Ha van otthon olyan hátizsákod, amire már nincs szükséged, de úgy gondolod, hogy egy rászoruló hasznát tudná venni, hozd el az Örkény István Színház előcsarnokában kihelyezett gyűjtőpontra!
A táskaadományokat december 22-én átadjuk a Menhely Alapítvány munkatársainak, akik eljuttatják azokat a Fedél Nélkül terjesztőkhöz.
Amennyiben nincs lehetőséged a fenti időpontig leadni adományodat, úgy megteheted a jövő évben is bármelyik Cím Nélkül előadáson, mi pedig vállaljuk, hogy továbbítjuk azokat.