Jegyvisszaváltás és bérlethosszabbítás

Kedves Nézőink!

Színházunk a 2020. november 05. és 2021. január 03. közötti időszakra meghirdetett előadásaira szóló jegyeket - a stream-jegyek kivételével - visszaváltja.

Az online bankkártyával (www.orkenyszinhaz.hu vagy www.jegy.hu oldalakon) vásárolt jegyek árának visszatérítését az Interticket Kft. intézi, ezekkel a jegyekkel további teendő nincs!

A tranzakció során keletkezett tranzakciós adatok alapján a bank jóváírja az összeget az ügyfelek számára külön értesítés nélkül.

A személyesen, valamint online, de SZÉP-kártyával vásárolt jegyeket 2020. december 15. 18 óráig tudják visszaváltani színházunk jegypénztárában hétköznapokon 10 és 18 óra között, hétvégén 13 és 18 óra között.

A közvetlenül színházunk közönségszervezésétől („Az Ön jegyei” tárggyal, a szervezes@orkenyszinhaz.hu e-mail címről, de interticket kft aláírással) e-mailben, pdf formátumban kapott jegyek személyesen vásárolt jegynek minősülnek.

Az elmaradt előadásokra beváltott bérletes jegyeket és a még fel nem használt MOZAIK-, és STÚDIÓ bérletes jegyeket 2021. április 30-ig tudják majd beváltani/átcserélni, de terveink szerint akkor már rendelkezni fogunk évad végéig műsorral.
Az eddig megváltott jegyeket nem tudjuk stream-jegyre cserélni.

Stream-jegyeket IDE KATTINTVA tudnak vásárolni!

Megértésüket köszönjük!

Vigyázzanak magukra, vigyázzanak egymásra!