FREESZFE JÓTÉKONYSÁGI AUKCIÓ - LICITÁLJON AZ ÖRKÉNY SZÍNHÁZ TEKNŐSÉRE VAGY EGY "VERS CSAK NEKED" ÉLMÉNYRE

JÓTÉKONYSÁGI AUKCIÓ A FREESZFE EGYESÜLETÉRT

A Freeszfe Egyesület januárban fogja ünnepelni megalakulásának első évfordulóját. Működésük és fennmaradásuk támogatásáért az Egyesület jótékonysági aukciót rendez december 12., vasárnap este 7 órakor - a járványhelyzet miatt Zoomon - amit az érdeklődők élőben kísérhetnek figyelemmel a Facebookon. Erre az estre több mint 100 képzőművész, író, színész, zenész, alkotó ajánlott fel neki kedves tárgyakat, általuk biztosított különleges élményeket, amelyekre licitálni tudnak az érdeklődők.

Az Örkény Színház Társulata a Freeszfe jótékonyági aukcióra felajánlotta a "színház teknősét", a 2017-ben bemutatott Ascher Tamás-Gáspár Ildikó rendezte József és testvérei című előadás egyik emlékezetes szereplőjét.
A kb. 25 kilós, üvegszálas műgyanta teknős az előadás díszletének eleme volt. Az előadás díszlettervezője Izsák Lili. A nyertes licitáló a világ legjobban viselkedő háziállata mellett a Társulat levelét is megkapja.

VERS CSAK NEKED A FREESZFE AUKCIÓN!
Az aukción licitálni lehet Csákányi Eszter, Bíró Kriszta, Máthé Zsolt, Takács Nóra Diána, Pogány Judit, Novkov Máté, Dóra Béla, Mácsai Pál, Polgár Csaba, Hámori Gabriella, Nagy Zsolt versmondására is.

Bővebb információ ITT
Regisztráció és az aukciós tárgyak listája ITT


.