A február 19-i és 20-i Kertész utcai Shaxpeare-mosó előadás elmarad

Kedves Nézőink!

Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy Kertész utcai Shaxpeare-mosó című darab február 19-re és 20-ára meghirdetett nagyszínpadi előadásait sorozatos betegségek miatt lemondani kényszerülünk. A 19-ei előadás pótlására május 14-én, 19 órakor kerül sor, a 20-ai előadás pótlására május 15-én, 19 órakor kerül sor. A jegyeket ugyanakkor átválthatják a február 20-án 19 órára ütemezett Azt meséld el, Pista! előadásunkra.
Tájékoztatás a megváltott jegyekről:

Azon nézőink is, akiknek megfelel az május 14-i időpont, jelezzenek vissza a szervezesvezeto@orkenyszinhaz.hu email-címre. Kérjük őrizzék meg jegyüket, ha ezt a lehetőséget választják, mert érvényes lesz a pótidőpontra.
Akiknek nem felel meg a pótidőpont, legkésőbb február 18-án, 12 óráig személyesen és online is visszaválthatják jegyüket vagy átválthatják február 20-án 19 órára az Azt meséld el, Pista! előadásunkra.

Személyes jegyvisszaváltásra és átváltásra közönségszervezésünkön, hétköznapokon 10 és 18 óra között, online visszaváltásra pedig az alábbiak szerint van lehetőség:
Kérjük, küldjék el a szervezesvezeto@orkenyszinhaz.hu e-mail címre az alábbiakat:

  • a megvásárolt jegyeket csatolmányként
  • a bankszámlaszámot
  • számlázási címet
  • számlatulajdonos nevét

Köszönjük nézőinknek, hogy a járványhelyzetben is kitartanak mellettünk! Mi mindent megteszünk, hogy valamennyi előadásunkat megtarthassuk.
Az okozott kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük, és mielőbb visszavárjuk Önöket!

Örkény István Színház
közönségszervezés

2022.02.17. 10:25