ÖRKÉNY SZÍNHÁZ
Online jegy vásárlás

Nyári szünet és jegyvisszaváltás

Kedves Nézőink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy színházunk június 22-től nyári szünetet tart, így közönségszervezésünk és jegypénztáraink is bezárnak.

Tervezett pénztárnyitás: 2020. augusztus

A járványhelyzet miatt elmaradt előadásokra megváltott jegyekkel kapcsolatban az alábbiakban olvashatnak:

A személyesen és az online megváltott jegyek visszaváltásáról való nyilatkozási határidő május 15-én lezárult.

A jegyek visszaváltását és a jóváírások elindítását nem színházunk intézi, hanem a jegyrendszerünk üzemeltetője, az Interticket kft.. Mivel partnerünknek hatalmas mennyiségű adatot kell feldolgoznia és egyeztetnie az egészségügyi veszélyhelyzet során elmaradt eseményekkel kapcsolatban, a jóváírások elindítása 30-60 napon belül fog megkezdődni. A bankok rendszerei is túlterheltek a rengeteg hasonló tranzakció miatt, így azok is 30-60 napban határozták meg az időt, amíg külön értesítés nélkül jóváírják az összeget.

Azon Nézőink, akik regisztrálták jegyeiket visszaváltásra, e-mail értesítőt fognak kapni az interticket kft-től arról, hogy elindult a pénzügyi jóváírási folyamat bankjuk felé.

A jóváírásoknál fontos, hogy azon Nézőink, akik SZÉP-kártyával vásároltak (online vagy személyesen), a SZÉP-kártyájukra fogják visszakapni a jegyük árát. Akik online bankkártyával vásároltak, azoknak a vásárlás során használt bankszámlán, akik pedig személyesen vásároltak, az általuk megadott bankszámlán fogják jóváírni az összeget. Akik vegyesen fizetettek, és volt benne SZÉP-kártya használat, azok pedig a fizetés arányában fogják visszakapni a jegyek árát.

A jóváírással kapcsolatos kérdések esetén kérjük, az alábbi elérhetőségeken keressék jegyértékesítő partnerünket hétfőtől péntekig 9 órától 17 óráig:

E-mail: interticket@interticket.hu
Telefonszám: +361/266-00-00

Bár ez a folyamat színházunktól függetlenül zajlik, türelmüket és megértésüket köszönjük, illetve elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségért!

Azon nézőink számára, akik a járványhelyzet miatt nem tudtak az elmaradt előadásokra szóló jegyekről nyilatkozni, így lemaradtak a tavaszi visszaváltásról, újabb lehetőséget biztosítunk a visszaváltásra 2020. szeptember 01. és 2020. szeptember 10. között.

Az elmaradt előadásokra beváltott bérletes jegyeket 2020. október 31-ig tudják majd átcseréltetni. A 2019/2020-as évadra szóló Örkény utalványok és a még fel nem használt bérletes jegyek beváltási határidejét 2020. október 31-ig meghosszabbítottuk.

Kérjük Önöket, hogy naprakész információkért kísérjék figyelemmel színházunk honlapját, facebook oldalát, valamint, ha tehetik, iratkozzanak fel hírlevelünkre az alábbi linken:

https://www.orkenyszinhaz.hu/hirlevel-feliratkozas

Kérjük továbbá, hogy jegyeiket, bérleteiket, Örkény utalványaikat őrizzék meg.

Szeretnénk külön köszönetünket kifejezni azon Nézőinknek, akik nem váltják vissza jegyeiket, vagy bármilyen formában támogatják színházunk működését.

Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra, hogy minél hamarabb újra találkozhassunk!

Kellemes nyarat kíván az Örkény István Színház teljes társulata!

Mikor játsszuk?