ÖRKÉNY SZÍNHÁZ
Online jegy vásárlás

TÁJÉKOZTATÓ A JEGYVISSZAVÁLTÁSRÓL

Kedves Nézőink!

Köszönjük támogató türelmüket, végre felszállt a füst, a sok elemet sikerült összehangolni: a március 12-től évad végéig elmaradó előadásainkra megváltott jegyeikkel kapcsolatban az alábbi információkkal tudunk szolgálni:

Az érintett előadások listáját ezen a linken találják:
https://www.jegy.hu/articles/864/az-orkeny-szinhaz-kozlemenye

A számtalan bizonytalan tényezőre való tekintettel úgy döntöttünk, hogy az elmaradt előadásokat nem pótoljuk, így a jegyek későbbre történő érvényesítésére - cseréjére nincsen lehetőség.

Visszaváltására természetesen igen.

Amennyiben online vagy személyesen vásárolt jeggyel rendelkezik és szeretné visszaváltani a megváltott jegyeket, a lentebbi linken tud erről nyilatkozni LEGKÉSŐBB MÁJUS 15-ig. A nyilatkozat pontos kitöltéséhez kérjük kövesse a honlap utasításait.

Kérjük, figyelmesen olvassa végig a tájékoztatónkat!

A nyilatkozatot tévő Nézőink online bankkártyával vásárolt jegyeinek értéke a vásárló bankszámlájára, az online SZÉP-kártyával vásárolt jegyeinek értéke a vásárló SZÉP-kártyáján lesz jóváírva.
A személyesen SZÉP-kártyával vásárolt jegyek jóváírásával kapcsolatban a megadott e-mail címen fogjuk felvenni Önökkel a kapcsolatot.
A személyesen (de nem SZÉP-kártyával) vásárolt jegyek esetében Önök adhatják meg saját bankszámlaszámukat. Ez a lehetőség a küldés gomb után fog megjelenni.

Kérjük, a vonalkódok beírásánál fokozottan figyeljenek az alábbiakra:
- A vonalkód alatt található betű-, és számsor végén i van, mint István.
Figyeljenek a kis-, és nagybetűre. Valamikor kis i, valamikor nagy I, valamikor végig nagybetűt kér a rendszer.
- Egy nyilatkozatban nem szerepelhetnek különböző előadásokra szóló jegyek. Ezekről külön kell nyilatkozni.
- Egy nyilatkozatban nem szerepelhet online és személyesen vásárolt jegy. Ezekről szintén külön kell nyilatkozni.
- Egy nyilatkozatban csak egy vásárlási dátumot adhatnak meg, így különböző időpontokban vásárolt jegyekről külön kell nyilatkozni. A vásárlási dátumot a jegyen találja.

Az alábbi linken tudnak a visszaváltásról nyilatkozni:
https://www.jegy.hu/altalanosjegyvisszavaltas

Sokan állnak a #neváltsvisszajegyet mozgalom mellett, ami nagyon szép kezdeményezés, és színházunk is hálás az ilyen felajánlásokért. Ha Ön is szeretné színházunk munkáját támogatni azzal, hogy nem váltja vissza jegyét, nincsen további teendője, erről nyilatkoznia nem kell.

A jegymester.hu oldalon vásárolt jegyek árának bankszámlára való jóváírását a jegymester kft már megkezdte, így ezekkel a jegyekkel további teendőjük nincsen.

Az elmaradt előadásokra beváltott bérletes jegyeket a 2020/2021-es évad első 2 hónapjára (de legkésőbb október 31-ig) tudják majd átcseréltetni, ez vonatkozik a még fel nem használt bérletes jegyekre, valamint a még nem beváltott Örkény utalványokra is. A beváltott bérletes jegyekről nem kell nyilatkozniuk, mivel a bérletek és a beváltott bérletes jegyek visszaváltására nincsen lehetőség.

A március elején meghirdetett tavaszi műsorváltozás (mely független az egészségügyi veszélyhelyzet kihirdetésétől) miatt elmaradó előadásokra online bankkártyával vásárolt jegyek bankszámlára történő jóváírását az interticket kft már megkezdte, így ezekről nem kell nyilatkozniuk, a lenti időpontokra csak az online SZÉP-kártyával vagy személyesen vásárolt jegyek tulajdonosai nyilatkozzanak.

A tavaszi műsorváltozás érintett előadásai:
március 7. 19:30 - Az üvegbúra
március 11. 19:30 - Az üvegbúra
március 25. 19:00 - Az ügynök halála
április 3. 19:00 – Tóték
április 19.19:00 - A mélyben (Éjjeli menedékhely)

A jegyértékesítő rendszerünk üzemeltetője (Interticket kft) olyan nagyszámú elmaradt/elmaradó rendezvényt kezel, hogy a teljes rendezés több hetet is igénybe vehet. A jegyek árának visszatérítése így a nyilatkozási határidőt követően 30, de akár 60 nap is lehet.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Kérjük Önöket, hogy jegyeiket, bérleteiket, Örkény utalványaikat őrizzék meg, és kísérjék figyelemmel honlapunkat, facebook oldalunkat!

Közönségszervezésünk és jegypénztáraink az egészségügyi veszélyhelyzet feloldásáig zárva tartanak. Kérdéseiket azonban továbbra is fogadjuk hétköznapokon 11 óra és 18 óra, május 15-ig hétvégeken 11 óra és 16 óra között a szervezes@orkenyszinhaz.hu e-mail címen, a 70/198-93-90-es, valamint a 20/477-33-03-as telefonszámon.

Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra, hogy minél hamarabb újra találkozhassunk!

Örkény István Színház

Mikor játsszuk?