ÖRKÉNY SZÍNHÁZ
Online jegy vásárlás

Rendkívüli zárva tartás

Kedves Nézőink!

A március 11-én kihirdetett veszélyhelyzet értelmében nem tatunk előadást.

Közönségszervezésünk és jegypénztáraink az egészségügyi veszélyhelyzet feloldásáig zárva tartanak.

A szervezes@orkenyszinhaz.hu e-mail címen, valamint hétköznapokon 12 és 16 óra között a 20/477-3303-as telefonszámon vagyunk elérhetőek.

Az elmaradó előadásokra megváltott jegyek visszaváltásával kapcsolatban igyekszünk minél hamarabb tájékoztatást adni facebook oldalunkon és honlapunkon. A jegyértékesítő rendszerünk üzemeltetőjével (Interticket kft) folyamatosan egyeztetünk: olyan nagyszámú elmaradt/elmaradó rendezvényt kezelnek, hogy a teljes rendezés több hetet is igénybe vehet.

A jegyek visszaváltásának első köre az online és a személyesen vásárolt jegyek esetén is egy online nyilatkozat kitöltésével fog történni, mely hamarosan elérhető lesz honlapunkon.
Ezt követően, ha a nyilatkozási határidőről le is maradnának, a jövő évad elején, ősszel, amikor újra tudunk személyesen találkozni, biztosítunk egy meghatározott időintervallumot, amikor lehetőségük lesz a jegyek személyes visszaváltására.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Az elmaradó előadásokra beváltott bérletes jegyeket a 2020/2021-es évad első 2 hónapjára (de legkésőbb október 31-ig) tudják majd átcseréltetni, ez vonatkozik a még fel nem használt bérletes jegyekre, valamint a még nem beváltott Örkény utalványokra is.

Kérjük Önöket, hogy jegyeiket, bérleteiket, Örkény utalványaikat őrizzék meg, és naprakészen kísérjék figyelemmel honlapunkat, facebook oldalunkat!

Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra, hogy minél hamarabb újra találkozhassunk!

Mikor játsszuk?