ÖRKÉNY SZÍNHÁZ
Online jegy vásárlás

Változások az Örkény Színház tavaszi műsorában

Értesítjük tisztelt közönségünket, hogy az Örkény Társulatának művésze, Dóra Béla március közepétől nem tud színpadra lépni a futó évadban. Béla sarokcsontját meg kell operálni, ezért legközelebb 2020 őszétől játszhatja újra szerepeit. Sok türelmet kívánunk neki a biztos gyógyuláshoz!

Mivel ő társulatunk legtöbbet játszó művésze, ezért ez az esemény 12 előadásunk szereposztására és néhány már meghirdetett előadásidőpontra is hatással van.

Szerepeit az évad hátralevő részében az alábbiak szerint osztjuk át: az Andromakhé március 20-ra tervezett bemutatóján és az évad további előadásaiban Horkay Barnabás játssza Püladészt. A hattyúban Patkós Márton, A Lót – Szodomában kövérebb a fűben Novkov Máté, Az ügynök halálában Borsi-Balogh Máté, a Tartuffe-ben és a Patikában Ficza István, Az üvegbúrában Widder Kristóf, a Kertész utcai Shaxpeare-mosóban Dékány Barnabás, a Secondhandben Nagy Zsolt, a Hamletben Jéger Zsombor és Borsi-Balogh Máté veszik át Dóra Béla szerepeit. Az Anyám tyúkja 2-ben Borsi-Balogh Máté és Máthé Zsolt mondják el a verseit. A mélyben című produkciónktól a március elsejei előadással elbúcsúztunk, így abba nem áll be új közreműködő.

Sikernek könyveljük el, hogy a szerepátvételekkel kapcsolatos egyeztetési nehézségek és a beugrópróbák miatt mindössze négy előadásunkat kényszerülünk elhagyni:
március 7. szombat 19:30 Az üvegbúra
március 11. szerda 19:30 Az üvegbúra
március 25. szerda 19:00 Az ügynök halála
április 3. péntek 19:00 Tóték

A 2020. április 19. vasárnap 19:00-kor kezdődő A mélyben helyett pedig az Azt meséld el, Pista! című előadásunkat játsszuk.

Az online bankkártyával (www.orkenyszinhaz.hu vagy www.jegy.hu oldalakon) vásárolt jegyek árának visszautalását az Interticket Kft. intézi, ezekkel a jegyekkel további teendő nincs!

A személyesen, valamint online SZÉP kártyával vásárolt jegyeket március 23. hétfő 18 óráig tudják átcserélni vagy visszaváltani színházunk jegypénztárában és közönségszervezésén.

Bérletes jegyek esetén csak jegycserére van lehetőség, visszaváltásra nincs.Májusi műsorunkra a jegyelővétel várható időpontja: 2020. március 24. kedd 11 óra.

Megértésüket köszönjük!

Mikor játsszuk?