ÖRKÉNY SZÍNHÁZ
Online jegy vásárlás

MŰSORVÁLTOZÁS 2019. október, november

Két néni, ha megindul; Hit, szeretet, remény; Pionírszív
Két néni, ha megindul; Hit, szeretet, remény; Pionírszív


Kedves Nézőink!


Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Két néni, ha megindul, valamint a Hit, szeretet, remény című előadásaink felújítását technikai okok miatt az évad második felére halasztjuk, ezért az október 20-i és november 17-i Két néni, ha megindul, valamint a november 4-i Hit, szeretet, remény című előadásunk ELMARAD.

Az online (www.orkenyszinhaz.hu vagy www.jegy.hu oldalakon) bankkártyával vásárolt jegyek árát az Interticket Kft. visszautalja, ezekkel a jegyekkel további teendő nincs!

A személyesen, valamint online, de SZÉP kártyával vásárolt jegyeket legkésőbb az adott előadás napján 18 óráig tudják visszaváltani vagy átcserélni bármilyen másik előadásra színházunk jegypénztárában és közönségszervezésén.
Bérletes jegyek esetén csak jegycserére van lehetőség, visszaváltásra nincs.Továbbá értesítjük Önöket, hogy az október 29-i Pionírszív című előadás időpontja november 4-re változik, október 29-én nem lesz előadás.

Az októberi jegyek november 4-re automatikusan érvényesek, vagy visszaválthatóak, átcserélhetőek színházunk jegypénztárában és közönségszervezésén legkésőbb 2019. október 29. kedd 18 óráig.
Bérletre kiadott jegyek esetén csak cserére van lehetőség, visszaváltásra nincs.

Megértésüket köszönjük!

Mikor játsszuk?