ÖRKÉNY SZÍNHÁZ
Online jegy vásárlás
2020
<
SZEPTEMBER
>

Lezárult a jegyvisszaváltás

Kedves Nézőink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az elmaradt előadásokra személyesen és online megváltott jegyek visszaváltásáról való nyilatkozási határidő május 15-én lezárult.

A jegyrendszerünk üzemeltetője megkezdte az adatok feldolgozását. A jóváírások május 18-tól számított 30-60 napon belül fognak megtörténni. Kérjük szíves türelmüket és megértésüket.

Azon nézőink számára, akik a járványhelyzet miatt nem tudtak az elmaradt előadásokra szóló jegyekről nyilatkozni, így lemaradtak a tavaszi visszaváltásról, lehetőséget biztosítunk 2020. szeptember 01. és 2020. szeptember 10. között a jegyek visszaváltására.

Az elmaradt előadásokra beváltott bérletes jegyeket 2020. október 31-ig tudják majd átcseréltetni. A 2019/2020-as évadra szóló Örkény utalványok és a még fel nem használt bérletes jegyek beváltási határidejét 2020. október 31-ig meghosszabbítottuk.

Kérjük Önöket, hogy naprakész információkért kísérjék figyelemmel színházunk honlapját, facebook oldalát, valamint ha tehetik, iratkozzanak fel hírlevelünkre az alábbi linken:
https://www.orkenyszinhaz.hu/hirlevel-feliratkozas

Kérjük továbbá Önöket, hogy jegyeiket, bérleteiket, Örkény utalványaikat őrizzék meg.

Közönségszervezésünk és jegypénztáraink az egészségügyi veszélyhelyzet feloldásáig zárva tartanak. Kérdéseiket azonban továbbra is fogadjuk hétköznapokon 10 óra és 14 óra között a szervezes@orkenyszinhaz.hu e-mail címen, a 70/198-93-90-es, valamint a 20/477-33-03-as telefonszámon.

Szeretnénk külön köszönetünket kifejezni azon Nézőinknek, akik nem váltják vissza jegyeiket, vagy bármilyen formában támogatják színházunk működését.

Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra, hogy minél hamarabb újra találkozhassunk!

Örkény István Színház