ÖRKÉNY SZÍNHÁZ
Online jegy vásárlás

Slam poetry a Hamlet apropóján

 

slamjegy

 

A március 21-i Slamlet programunkra minden jegy elkelt! Sajnos nem tudunk több nézőt fogadni. Megértésüket köszönjük!

 


  

Március 21-én, pénteken 22.30-tól a Hamlet bemutatója kapcsán a Budapesti Tavaszi Fesztivállal közös ingyenes slam poetry verseny rendezünk.

 

SLAMLET
Slam poetry verseny
 Shakespeare Hamletjének apropóján

 

Fellépők: Závada Péter, Bock Balázs, Basch Péter, Pion István, Győrfi Kata, Csider István Zoltán, Kemény Zsófi, Simon Márton, Horváth Kristóf "Színész Bob" és az Örkény Színház színésze Máthé Zsolt

 


A slam poetry a színpadi költészet új műfaja. Bár idén ünnepli 30. születésnapját, Magyarországon csak az utóbbi néhány évben kezdett elterjedni és került a szélesebb közönség látóterébe. 
Sikerét egyaránt köszönheti a slam-estek friss hangulatának, a szövegek bravúrjainak és a könnyedségbe burkolt súlyos témák felhajtóerejének. 
Március 21-én az Örkény Színház és a Budapesti Tavaszi Fesztivál közös Hamlet bemutatója alkalmából rendezünk tematikus slam versenyt a hazai mezőny ismert szereplőivel. 

Az előadás ingyenes, de regisztrációs jegyek váltása kötelező!

A jegyeket február 12. szerdától tudják átvenni a szervezési osztályunkon, a jegypénztárban és a külső jegyértékesítési pontjainkon (Allee Bevásárlóközpont, Duna Pláza, Aréna Pláza, Campona Bevásárlóközpont).

A jegyeket érkezési sorrendben kezdjük el adni, foglalás nem lehetséges.

Egy ember max. 2 db. jegyet válthat.