ÖRKÉNY SZÍNHÁZ
Online jegy vásárlás

Az ügynök halálaSzínlap

fordította: Hamvai Kornél


Willy Loman Gálffi László
Linda Kerekes Éva
Biff Molnár Áron m.v.
Happy Ficza István
Bernard Patkós Márton  
Kerekes Viktória m.v.
Charley Epres Attila
Ben bácsi Csuja Imre
Howard Wagner Dóra Béla
Stanley Novkov Máté 
Miss Forsythe Kókai Tünde 


zenészek: Egervári Mátyás, Kákonyi Árpád

dramaturg: Ari-Nagy Barbara                                                  
díszlet, jelmez: Kálmán Eszter                                                 
zene: Egervári Mátyás, Kákonyi Árpád  
angol felirat: Ari-Nagy Barbara

súgó: Horváth Éva                           

ügyelő:  Sós Eszter

a rendező munkatársa: Tóth Péter, Szabó Julcsi


rendező:
Mácsai Pál


Willy Loman egyre több időt tölt a múltban, képzelet és valóság határán. Pénzt már nem keres, tartaléka nincs. Fiai sodródó léhűtők, nagy tervekkel, amiket ő maga ültetett a fejükbe. Neki is nagy tervei voltak, pénz, dicsőség, boldogság, de csak háromszáz havi letörlesztett banki részlet lett belőlük. Az álmok álmok maradtak – és felfalták a maradék jövőt.


Bemutató: 2016. június 3.

A színdarab Magyarországon a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével kerül színre.Az előadást két részben játsszuk, hossza kb. 2 óra 10 perc.intmfAz előadást angol felirattal is játsszuk.
Bővebb információ >>>
english@orkenyszinhaz.hu

Tanári segédanyagHÁTTÉRANYAG ÉS TANÍTÁSI SEGÉDLET PEDAGÓGUSOKNAK

LETÖLTHETŐ SEGÉDANYAG >>>


Szeretnénk azokkal a pedagógusokkal is kapcsolatba kerülni, akiknek nem áll módjukban az osztályaikkal FLESS foglalkozáson részt venni, és tanórai keretek között szeretnék felkészíteni a fiatalokat a színházlátogatásra. Az IRAM csapat egyik tagja, Hudáky Rita gimnáziumi tanár segít abban, hogy az iskolák és a színház között még hatékonyabb legyen az együttműködés: az előadásainkhozhoz kapcsolódó óravázlatok és tanári háttéranyag biztosításával szeretnénk – elsősorban magyartanároknak – segítséget nyújtani abban, hogy tantárgyi és pedagógiai célkitűzéseiknek a leginkább megfelelő módon tudjanak közös színházlátogatásokat szervezni osztályaiknak, iskolai csoportjaiknak.

Az előadásainkhoz kapcsolódó tanítási segédletek letölthetőek itt, ha jelentkeznek hírlevelünkre, automatikusan megkapják az újonnan készülteket. A tanítási segédletek a FLESS foglalkozások kiegészítésére és az önálló tanórai felkészítéshez egyaránt használhatók. Iskolai környezetre adaptált ráhangoló és feldolgozó anyagokat is találnak bennük. Ha letöltötték a segédletet, kérjük írjon nekünk: észrevételeiket, kérdéseiket és javaslataikat örömmel fogadjuk az iram @orkenyszinhaz.hu e-mail címen.
Trailer


Előadás trailer:A trailert készítette: Badits Ákos és Balázs István Balázs
Nyílt próba:A trailert készítette: Mascot Vizuális Alkotóműhely

Plakát

Plakát: Csordás Zoltán

Gif: Mácsai Mikul