ÖRKÉNY SZÍNHÁZ
Online jegy vásárlás
’B A B A F O T Ó Z Á S’

A Mesél a bécsi erdő című előadásunk egyik legfontosabb helyszíne egy „csendes kis utca”. Itt működik a „Varázskirály” különös bababoltja (vagy a játékok javításával is foglalkozó babaklinikája), melynek kirakatában – Ödön von Horváth szerzői utasítása szerint – „tréfás holmik, halálfejek, babák, játékok, petárdák, ólomkatonák és egy csontváz” látható.

mesel 900x600

Készítsetek fotót vagy fotómontázst a megadott címek egyikével!

● ’Csontváz a bababolt kirakatában’

● ’Babaklinika’

A fotó bármilyen technikával történő manipulálása (effektek, színmanipuláció, montázs, rárajzolás, stb.) megengedett, de nem lehet más által készített fényképet használni. Küldjétek el nekünk a fotót a választott címmel, valamint egy nyilatkozatot, amelyben kijelentitek, hogy a fénykép valóban saját készítésű!

A legjobb műveket kitesszük honlapunkra, facebook oldalunkra, alkotóikat és tanárukat pedig meghívjuk az ifjúsági program egy-egy eseményére, és kisebb színházi ajándékokkal lepjük meg. A pályázat nyertesét meghívjuk a színházba, hogy működésében ismerkedhessen meg egy általa kiválasztott színházi szakmával, és beszélgethessen e szakma művelőjével.

Kérjük, hogy a művetek mellett tüntessétek fel a neveteket, e-mail címeteket, a tanárotok nevét és az ő elérhetőségét is! Az is megfelelő, ha a tanárotok küldi el nekünk a képet.

A levél tárgya: 2016 – ŐSZI ISZAP

Beküldési cím: iszap@orkenyszinhaz.hu

Beküldési határidő: 2016. november 10.