ÖRKÉNY SZÍNHÁZ
Online jegy vásárlás

Előszoba - Beszélgetéssorozat előadásainkhoz kapcsolódóan

KÖVETKEZŐ BESZÉLGETÉS


SZÍNHÁZ ELŐTT ÜLJÖN BE AZ ELŐSZOBÁBA!

Beszélgetéssorozatot indítottunk új bemutatóink és repertoáron lévő előadásaink kapcsán. A meghívott előadók és alkotók olyan kulturális és közéleti témákat vitatnak meg, amelyek értékes és érdekes gondolatokkal járulnak hozzá a színházi estéhez. Az előadásokat megelőző másfél órás alkalmak során nagy hangsúlyt fektetünk a közönséggel folytatott párbeszédre is.

A programot tervezik és vezetik: Neudold Júlia és Szabó-Székely Ármin

A korlátozott számú férőhelyet érkezési sorrendben lehet elfoglalni.
A részvétel ingyenes.Március 17. 17.00, Örkény Színház - Előcsarnok

ELŐSZOBA - APÁTLANOK

Március 17-én 17.00-tól, az Apátlanok című előadásunk előtt várjuk Önöket az ELŐSZOBÁ-ban! Beszélgetőpartnereink Murányi Yvett és Veres Júlia, pszichodrámával foglalkozó szakemberek, valamint Gáspár Ildikó, az előadás rendezője.

Az Örkény Színház 2016 januárjában mutatta be Mikó Csaba díjnyertes darabját. Gáspár Ildikó rendezőnek már régóta szívügye volt a rendszerváltás évtizedeit felölelő, narratív monológok egymásba fűzésével kísérletező családtörténet-dráma, amelynek magyarországi ősbemutatójára nálunk került sor. A Gazdálkodj okosan! játék által ihletett díszlet és a gyerekkort idéző jelmezek ironikus keretet adnak a hétköznapok valósága és vágyott élet szorításában tipródó szereplők történetéhez.

Részvételi szándékát kérjük, jelezze az iram@orkenyszinhaz.hu e-mail címen!
Március 23. 17.00, Örkény Színház - Előcsarnok

ELŐSZOBA - TARTUFFE

Mit hiszünk el? Hogyan hitetünk el valamit? Miért nem látjuk a nyilvánvalót?

Március 23-án propaganda az ELŐSZOBÁBAN!

A meggyőzés virtuóz technikáiról és a fanatizálódás mechanizmusáról beszélgetünk. Meghívott vendégeink: Fabricius Gábor médiaszakember, író, filmrendező, a MOME tanára és Gyulai Attila politológus, a MTA tudományos munkatársa.


Részvételi szándékát kérjük, jelezze az iram@orkenyszinhaz.hu e-mail címen!

Mikor játsszuk?